Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g2812g3909kcal534.3g0g196.8g0g
Korppujauho 352g1287kcal36.9g263.3g3.6g18.6g
Vesi, vesijohtovesi 1406g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 773g1103kcal96.7g2.3g79.3g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)879g308kcal21.1g41.3g4.4g22.8g
Sipuli 387g117kcal4.8g18.6g0.8g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13216g13447kcal1387.6g651g569.8g96g
Valittu annoskoko6608g6724kcal693.8g325.5g284.9g48g
Annoskoko puolitettuna3304g3362kcal346.9g162.8g142.5g24g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628