Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu1757g6327kcal210.9g1247.8g36.9g0g
Kananmuna kuoreton 2320g3309kcal290g7g237.8g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g281g180kcal9.8g0.6g70.3g0g
Sokeri 703g2853kcal0g702.3g0g0g
Voi 422g3060kcal5g1.7g342.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 211g696kcal4.2g6.3g73.8g0g
Appelsiini, kuorittu 914g430kcal5.1g81.3g2.7g19.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13216g33711kcal1050g4094g1528.8g38.4g
Valittu annoskoko6608g16856kcal525g2047g764.4g19.2g
Annoskoko puolitettuna3304g8428kcal262.5g1023.5g382.2g9.6g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429