Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 700g88kcal7.8g6.9g1.4g7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1750g355kcal10.5g66.5g5.2g24.5g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g980g1862kcal245g0g98g0g
Kananmuna kuoreton 770g1098kcal96.2g2.3g78.9g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)1400g980kcal168g49g14g0g
Oliiviöljy 378g3343kcal0g0g378g0g
Sitruunamehu, laimentamaton210g44kcal0.6g3.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13216g15768kcal1067.2g296.6g1152.6g77.6g
Valittu annoskoko6608g7884kcal533.6g148.3g576.3g38.8g
Annoskoko puolitettuna3304g3942kcal266.8g74.2g288.2g19.4g
Arvot/100g100g119kcal8.1g2.2g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198769