Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1637g5894kcal212.8g1146.1g34.4g57.3g
Leivinjauhe 56g98kcal2.9g21.2g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 924g1318kcal115.5g2.8g94.7g0g
Sokeri 1427g5794kcal0g1426g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g560g4030kcal5.6g5.6g447.8g0g
Vesi840g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 45g182kcal0g44.7g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1120g398kcal1.8g79.6g1g22.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13216g35429kcal677.2g5452g1155.8g160g
Valittu annoskoko6608g17714kcal338.6g2726g577.9g80g
Annoskoko puolitettuna3304g8857kcal169.3g1363g289g40g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095