Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 15g3.3kcal0.3g0.4g0g0.3g
Porkkana 59g19kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Peruna, keskikokoinen 60g112g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g4.2g11kcal0.5g1g0.5g0g
Vesi372g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g16g45kcal3g0g3.5g0g
Kirjolohifilee 62g103kcal10.4g0g6.8g0g
Juuriselleri 17g5.4kcal0.2g0.8g0g0.5g
Tilli, tuore 4.2g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1323g510kcal33.4g40.2g22g6.8g
Valittu annoskoko662g255kcal16.7g20.1g11g3.4g
Annoskoko puolitettuna331g128kcal8.4g10.1g5.5g1.7g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411