Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g242g145kcal3.6g31.4g0.2g2.2g
Porsaanpaisti vähärasvainen 225g366kcal63g0g12.5g0g
Porkkana 76g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Lanttu 62g18kcal0.6g2.8g0.2g1.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala6.2g17kcal1.2g0.3g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1323g1170kcal139.2g82.2g28.8g12.2g
Valittu annoskoko662g585kcal69.6g41.1g14.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna331g293kcal34.8g20.6g7.2g3.1g
Arvot/100g100g89kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136301