Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g395g1383kcal51.4g276.6g5.9g0g
Vesi226g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g18g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 23g200kcal0g0g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1323g3165kcal102.8g553.2g57g0g
Valittu annoskoko662g1583kcal51.4g276.6g28.5g0g
Annoskoko puolitettuna331g791kcal25.7g138.3g14.3g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142781