Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 96g327kcal5.8g72.3g0.7g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)113g186kcal3.4g4.5g16.9g0g
Ruokasuola jodioitu 3.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1323g1026kcal18.4g153.6g35.2g4.4g
Valittu annoskoko662g513kcal9.2g76.8g17.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna331g257kcal4.6g38.4g8.8g1.1g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469