Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 207g61kcal1.9g9.3g0.8g3.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g38g120kcal19.5g10.5g0.2g6g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss56g175kcal13.5g0.5g13g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)150g38kcal1.5g8.3g0g2.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g11g10kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1323g1333kcal131.8g63g59.6g25.8g
Valittu annoskoko661g666kcal65.9g31.5g29.8g12.9g
Annoskoko puolitettuna331g333kcal33g15.8g14.9g6.5g
Arvot/100g100g101kcal10g4.8g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219315