Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Sokeri 60g242kcal0g59.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g27.9g0.5g1.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3.5g13kcal0.6g0.4g0.8g1.1g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)53g105kcal1.4g2g10.5g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g88g306kcal1.8g7g30.6g0g
Mansikka 77g36kcal0.4g6.5g0.2g1.5g
Banaani, kuorittu 105g91kcal1.1g19.2g0.4g1.9g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen158g95kcal0.5g22.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1323g2276kcal39.2g291g102.2g11.8g
Valittu annoskoko662g1138kcal19.6g145.5g51.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna331g569kcal9.8g72.8g25.6g3g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705