Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g225g316kcal36.1g5.6g16.7g0.2g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Creme Bonjour 15% valkosipuli113g203kcal7.7g4.3g16.9g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g99g347kcal12.9g66.4g2.5g6.9g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g90g225kcal15.3g0.1g18g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g130g26kcal0.8g4.9g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1323g2244kcal146.4g164g109g18g
Valittu annoskoko662g1122kcal73.2g82g54.5g9g
Annoskoko puolitettuna331g561kcal36.6g41g27.3g4.5g
Arvot/100g100g170kcal11.1g12.4g8.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116