Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 15g11kcal1.9g0.2g0.1g1g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta320g1153kcal41.6g224.1g6.7g11.2g
Sokeri 5.8g24kcal0g5.8g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 29g155kcal0.1g0.1g17.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha66g109kcal12.4g0g6.5g0g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Ohrasuurimo 12g38kcal1g7.4g0.2g0.9g
Lihaliemi laimennettu 29g5.5kcal0g0.9g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl22g197kcal0g0g21.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1323g3387kcal114.4g478.4g106g26.6g
Valittu annoskoko661g1694kcal57.2g239.2g53g13.3g
Annoskoko puolitettuna331g847kcal28.6g119.6g26.5g6.7g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334