Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)87g378kcal18.9g3.4g32.3g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 262g253kcal7.9g51.4g0.8g2.6g
Omena, keskikokoinen 200g35g12kcal0.1g2.5g0.1g0.6g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g70g192kcal20.3g0.1g11.9g0g
Suolakurkku (Rainbow)35g11kcal0.3g2.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 140g185kcal3.7g4.5g16.8g0g
Tonnikala öljyssä 32g61kcal8.8g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1323g2185kcal120g128g129.6g6.4g
Valittu annoskoko662g1093kcal60g64g64.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna331g546kcal30g32g32.4g1.6g
Arvot/100g100g165kcal9.1g9.7g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625