Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g1400g10080kcal14g14g1120g0g
Fariinisokeri1400g5684kcal0g1398.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 1155g1648kcal144.4g3.5g118.4g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten315g1040kcal74g141.7g66.1g34.6g
Pandan tumma suklaa 150 g490g2617kcal24g254.8g156.8g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g700g3675kcal66.5g371g217g0g
Mantelirouhe, 1 rkl350g2023kcal73.9g18.6g176.8g40.6g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.2g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g70g280kcal0g69.3g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 700g2311kcal14g21g245g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13230g58835kcal825.2g4611.4g4200.2g150.8g
Valittu annoskoko6615g29418kcal412.6g2305.7g2100.1g75.4g
Annoskoko puolitettuna3308g14709kcal206.3g1152.9g1050.1g37.7g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.9g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773