Kana-kasviskeitto

Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3309 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g3400g2550kcal64.6g544g6.8g34g
Porkkana 400g131kcal2.5g22.2g0.8g10.2g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g1600g2400kcal265.6g4.8g144g0g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g500g175kcal13.5g23.5g2.5g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g400g496kcal12g102.4g2.4g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g60g36kcal1.5g3g4.2g0.5g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g10g2.3kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13236g12209kcal725g1421.8g378.2g96.8g
Valittu annoskoko6618g6104kcal362.5g710.9g189.1g48.4g
Annoskoko puolitettuna3309g3052kcal181.3g355.5g94.6g24.2g
Arvot/100g100g92kcal5.5g10.7g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368638