Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 73g24kcal0.5g4.1g0.1g1.9g
Bataatti, kuorittu 42g34kcal0.7g7g0g1.2g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 416g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi9g26kcal0.8g0.6g2.1g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%42g71kcal2.9g0.6g6.2g0.8g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 21g27kcal4.5g0g0.9g0g
Persilja 13g3.4kcal0.2g0.1g0g1g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1325g510kcal20.8g29.8g31.2g11.4g
Valittu annoskoko662g255kcal10.4g14.9g15.6g5.7g
Annoskoko puolitettuna331g128kcal5.2g7.5g7.8g2.9g
Arvot/100g100g39kcal1.6g2.2g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110