Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g100g31kcal1.2g7.3g0.2g3.1g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10g26kcal1.3g1.2g1.8g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl25g21kcal0.3g1.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1325g173kcal6.2g21.8g7.6g7.2g
Valittu annoskoko663g87kcal3.1g10.9g3.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna331g43kcal1.6g5.5g1.9g1.8g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.6g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283816