Nikon täytetty paprika

Murenna feta murusiksi kulhoon, lisää aurinkokuivattuja tomaattisiivuja ja pinaatin lehtiä.

Leikkaa ja survo saksilla karkeaksi massaksi.

Leikkaa paprikan hattu irti, puhdista sisältä ja täytä survosmassalla.

Ripaus pastaraastetta päälle ja uuniin tai grilliin pariksi kymmeneksi minuutiksi asettumaan..

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 500g146kcal4.7g22.5g2g9.5g
Pinaatti 63g8.3kcal1g0.2g0.2g0.8g
Feta juusto (Filos), annos 20g50g138kcal8.3g0.4g11.5g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 50g114kcal2.5g8.8g7g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1325g813kcal33g63.8g41.4g26.4g
Valittu annoskoko663g406kcal16.5g31.9g20.7g13.2g
Annoskoko puolitettuna331g203kcal8.3g16g10.4g6.6g
Arvot/100g100g61kcal2.5g4.8g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365393