Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Peruna, vanha, kuorittu 250g190kcal4.7g38.8g0.5g2.5g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)85g51kcal0.9g3.8g3.4g0.5g
Kasvisliemikuutio, Knorr2.5g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1325g678kcal15.8g123.8g10.2g21.8g
Valittu annoskoko663g339kcal7.9g61.9g5.1g10.9g
Annoskoko puolitettuna331g170kcal4g31g2.6g5.5g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90305