Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g999g310kcal12.4g72.8g2g31g
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.5g4.7g
Vesi4996g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)100g260kcal13g12g18g0.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl250g212kcal3.5g11g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13240g1730kcal64.6g218g76g72.2g
Valittu annoskoko6620g865kcal32.3g109g38g36.1g
Annoskoko puolitettuna3310g433kcal16.2g54.5g19g18.1g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.6g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283816