Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2800g808kcal28g128.8g8.4g50.4g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 200g732kcal21g149.8g2.1g10.6g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g800g2720kcal16g24g280g0g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.9g1g5.3g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Siirappi 280g844kcal0.3g207.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13240g12196kcal261.6g1172.6g673.2g132.6g
Valittu annoskoko6620g6098kcal130.8g586.3g336.6g66.3g
Annoskoko puolitettuna3310g3049kcal65.4g293.2g168.3g33.2g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035