Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 4800g7936kcal804g0g528g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)416g1123kcal124.8g0g70.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g448g121kcal5.8g21.5g0.9g7.6g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g80g707kcal0g0g80g0g
Mantelirouhe, 1 rkl160g925kcal33.8g8.5g80.8g18.6g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)640g544kcal6.4g22.4g44.8g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g40g68kcal3.2g12.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g22848kcal1956g130.4g1611g52.4g
Valittu annoskoko6624g11424kcal978g65.2g805.5g26.2g
Annoskoko puolitettuna3312g5712kcal489g32.6g402.8g13.1g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765