Porkkanalaatikko - Italialainen

Tee valkokastike : sulata voi ja lisää jauhot.

Lisää maito vimmatusti sekoittaen, ettei homma paakkuunnu.

Jäähdytä kastike.

Kuori porkkanat ja keitä ne juuri ja juuri kypsäksi.

Anna kuivua hetken ennen soseuttamista, niin e tule vetistä.

Soseuta.

Raasta juusto ja jätä n. 1/4 määrästä sivuun.

Erota kananmunasta valkuainen ja vatkaa rakenne rikki.

Sekoita kaikki aineksetja lisää suola ja muskottipähkinää hippusellinen.

Laita matalaan vuokaan ja ripottele päälle loput juustoraasteesta.

Paista uunissa 185 asteessa 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4196g1175kcal25.2g249.7g8.4g104.9g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g749g2907kcal247.3g0g212.8g0g
Maito, rasvaton, luomu (Valio), annos 200g1199g396kcal39.6g58.7g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 210g89kcal20.6g0.8g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Voi, 1 tl, 5 g180g1313kcal1.8g1.8g143.9g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g12171kcal681.2g706g732g214g
Valittu annoskoko6624g6085kcal340.6g353g366g107g
Annoskoko puolitettuna3312g3043kcal170.3g176.5g183g53.5g
Arvot/100g100g92kcal5.1g5.3g5.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146868