Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g3200g5440kcal608g0g320g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g1600g1280kcal41.6g64g96g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g448g1299kcal35.8g210.6g35.8g49.3g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)480g668kcal53.3g1.9g49.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g96g100kcal7.6g15.6g0.6g1.9g
Herne-maissi-paprika, Rainbow800g640kcal33.6g104g7.2g24.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g18853kcal1559.8g792.2g1019g152g
Valittu annoskoko6624g9427kcal779.9g396.1g509.5g76g
Annoskoko puolitettuna3312g4713kcal390g198.1g254.8g38g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557