Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus1799g1259kcal287.8g0g5.4g0g
Purjosipuli 1079g247kcal19.5g25.9g2.2g22.7g
Tilli, tuore 135g40kcal5g1.2g1.1g2.8g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)3598g1180kcal25.2g233.8g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g5453kcal675g521.8g53.4g51g
Valittu annoskoko6624g2727kcal337.5g260.9g26.7g25.5g
Annoskoko puolitettuna3312g1363kcal168.8g130.5g13.4g12.8g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189480