Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1186g359kcal14.8g56.9g2.4g20.2g
Valkopippuri 47g132kcal4.9g19.8g1g12.2g
Suola, annos 3g72g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1438g661kcal46g69g21.6g0g
Pekoni rasvainen 1006g3784kcal120.8g0g372.4g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 2875g3971kcal539.1g0g201.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g17813kcal1451.2g291.4g1197.4g64.8g
Valittu annoskoko6624g8906kcal725.6g145.7g598.7g32.4g
Annoskoko puolitettuna3312g4453kcal362.8g72.9g299.4g16.2g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849