Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2723g797kcal25.6g122.5g10.9g51.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1602g2658kcal304.3g0g160.1g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)641g782kcal14.1g174.2g1.9g5.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 400g910kcal56.1g6.8g72.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 220g305kcal27.5g0.7g21.6g0g
Ruokakerma 5%, Valio400g260kcal6g16.8g20g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g8g18kcal0.9g3.1g0.3g0g
Paprikajauhe 8g26kcal1.2g1.5g1g3g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)400g1041kcal104.1g6g68.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g13715kcal1085.2g683.2g713.2g128.2g
Valittu annoskoko6624g6858kcal542.6g341.6g356.6g64.1g
Annoskoko puolitettuna3312g3429kcal271.3g170.8g178.3g32.1g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208736