Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1441g2392kcal273.7g0g144.1g0g
Kaali, valkokaali1801g380kcal21.6g61.2g3.6g37.8g
Kesäkurpitsa zucchini 1981g358kcal11.1g49.5g7.9g13.9g
Purjosipuli 720g165kcal13g17.3g1.4g15.1g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g162g136kcal7g31g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu18g14kcal0.3g3.2g0.1g0.4g
Mustapippuri 7.2g20kcal0.8g2.8g0.2g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 360g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow54g486kcal0g0g54g0g
Hunaja 54g179kcal0.3g43.7g0g0g
Hunaja 25g83kcal0.1g20.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g8426kcal655.8g458.2g422.6g138.2g
Valittu annoskoko6624g4213kcal327.9g229.1g211.3g69.1g
Annoskoko puolitettuna3312g2107kcal164g114.6g105.7g34.6g
Arvot/100g100g64kcal5g3.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257821