Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3998g2529kcal119.9g191.9g139.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1299g4458kcal132.4g909.5g15.6g45.5g
Kananmuna 50g(kpl)800g1007kcal87.9g2.4g72g0g
Sokeri120g487kcal0g119.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g192kcal0g47.5g0g0g
Rypsiöljy 360g3182kcal0g0g359.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g23709kcal680.4g2542.2g1174.6g91g
Valittu annoskoko6624g11855kcal340.2g1271.1g587.3g45.5g
Annoskoko puolitettuna3312g5927kcal170.1g635.6g293.7g22.8g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268