Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g1632g2562kcal357.4g0g125.7g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g960g1632kcal73.9g49.9g124.8g26.9g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g960g1238kcal40.3g49g96g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g720g540kcal129.6g3.6g7.2g0g
Sitruuna kuorittu 144g59kcal0.9g3.2g1.6g4g
Tilli, tuore 48g14kcal1.8g0.4g0.4g1g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g2160g5162kcal157.7g1015.2g34.6g168.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g22417kcal1523.2g2242.6g780.6g400.8g
Valittu annoskoko6624g11209kcal761.6g1121.3g390.3g200.4g
Annoskoko puolitettuna3312g5604kcal380.8g560.7g195.2g100.2g
Arvot/100g100g169kcal11.5g16.9g5.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323988