Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 2745g5210kcal744.5g0g247.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1194g1015kcal11.9g41.8g83.5g0g
Sipuli (kuorittu)895g242kcal11.6g43g1.8g15.2g
Korppujauho 298g1093kcal31.3g223.5g3.1g15.8g
Kananmuna kuoreton 1313g1873kcal164.1g3.9g134.6g0g
Tilli, tuore 179g54kcal6.6g1.6g1.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g18970kcal1940g627.6g943g69.6g
Valittu annoskoko6624g9485kcal970g313.8g471.5g34.8g
Annoskoko puolitettuna3312g4743kcal485g156.9g235.8g17.4g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992