Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2802g808kcal28g128.9g8.4g50.4g
Vesi2001g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 200g733kcal21g149.9g2.1g10.6g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g801g2722kcal16g24g280.2g0g
Korppujauho 100g366kcal10.5g74.9g1g5.3g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Siirappi 280g845kcal0.3g207.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g12204kcal261.6g1173.2g673.6g132.6g
Valittu annoskoko6624g6102kcal130.8g586.6g336.8g66.3g
Annoskoko puolitettuna3312g3051kcal65.4g293.3g168.4g33.2g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035