Uuniparsa

Pese parsat ja katkaise puinen varsi napsauttamalla.

Laita parsat vuokaan.

Mausta ja lisää oliiviöljy.

Paista uunissa 200 asteessa 15 minuuttia.

Hyvä lisäke vaikka mille!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsa 5790g897kcal74.1g69.5g11.6g86.9g
Parmesaani (Joku), annos 30g319g1223kcal76.4g0g105.1g0g
Rypsiöljy 405g3584kcal0g0g405.3g0g
Mineraalisuola keskiarvo 101g1.3kcal0.3g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g8.7g0.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g11411kcal301.6g139g1044.2g173.8g
Valittu annoskoko6624g5706kcal150.8g69.5g522.1g86.9g
Annoskoko puolitettuna3312g2853kcal75.4g34.8g261.1g43.5g
Arvot/100g100g86kcal2.3g1g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422705