Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 5993g5214kcal63.5g1096.7g24g107.9g
Voi 224g1623kcal2.7g0.9g181.9g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g160g582kcal5.6g127.2g5.6g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g120g373kcal13.2g71.9g8.4g33.6g
Sokeri 128g519kcal0g127.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g16621kcal170g2848.8g439.8g283g
Valittu annoskoko6624g8311kcal85g1424.4g219.9g141.5g
Annoskoko puolitettuna3312g4155kcal42.5g712.2g110g70.8g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461905