Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 146g208kcal18.2g0.4g14.9g0g
Vehnäjauho sunnuntai2621g9172kcal314.5g1860.5g55g91.7g
Grahamjauho, 1 dl764g2752kcal99.4g527.4g22.9g95.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen546g3931kcal0g0g436.7g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 182g136kcal23.9g2g0.7g12.6g
Maito, Kevyt1820g837kcal58.2g87.3g27.3g0g
Sokeri 510g2068kcal0g509g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g38205kcal1028.4g5973.2g1115g399.6g
Valittu annoskoko6624g19103kcal514.2g2986.6g557.5g199.8g
Annoskoko puolitettuna3312g9551kcal257.1g1493.3g278.8g99.9g
Arvot/100g100g288kcal7.8g45.1g8.4g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187