Eevaliin pannari

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 4000g2530kcal120g192g140g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Kananmuna 50g(kpl)800g1008kcal88g2.4g72g0g
Sokeri120g487kcal0g119.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g192kcal0g47.5g0g0g
Rypsiöljy 360g3184kcal0g0g360g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13256g23724kcal681g2543.6g1175.2g91g
Valittu annoskoko6628g11862kcal340.5g1271.8g587.6g45.5g
Annoskoko puolitettuna3314g5931kcal170.3g635.9g293.8g22.8g
Arvot/100g100g179kcal5.1g19.2g8.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304268