Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.2g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g90g117kcal18g0g5.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g94g235kcal17.8g0g20.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1326g834kcal74.8g26.6g52.6g3g
Valittu annoskoko663g417kcal37.4g13.3g26.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna332g209kcal18.7g6.7g13.2g0.8g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197929