Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 120g273kcal22.8g0g20.4g0g
Porkkanaraaste 200g110g30kcal0.7g5.8g0.2g2.7g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g6.7g45kcal0g0g4.9g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Kananmuna kuorineen punnittu73g92kcal8.1g0.2g6.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)83g71kcal0.8g2.9g5.8g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g47g182kcal13.5g0.9g13.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g186kcal5.5g37.9g0.6g1.9g
Tomaattimurska 133g39kcal0.7g7.1g0.3g2.5g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1326g1858kcal105.4g113.6g104.8g15.6g
Valittu annoskoko663g929kcal52.7g56.8g52.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna332g465kcal26.4g28.4g26.2g3.9g
Arvot/100g100g140kcal7.9g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260