Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai130g455kcal15.6g92.3g2.7g3.9g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 12g44kcal2.2g1.3g2.6g3.6g
Voi 75g544kcal0.9g0.3g61g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)100g56kcal8.5g5g0.2g0g
Pätkis, 18g54g265kcal1.9g32.9g13.5g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Taloussuklaa, Fazer50g258kcal2g28g15g2.7g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1327g4914kcal84g583.8g247.6g20.4g
Valittu annoskoko664g2457kcal42g291.9g123.8g10.2g
Annoskoko puolitettuna332g1229kcal21g146g61.9g5.1g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319