ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g6309g12933kcal1135.6g0g946.3g0g
Fariinisokeri187g759kcal0g186.7g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g140g449kcal1.4g109.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13272g28281kcal2274g592.2g1892.6g0g
Valittu annoskoko6636g14141kcal1137g296.1g946.3g0g
Annoskoko puolitettuna3318g7070kcal568.5g148.1g473.2g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=458307