Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 266g203kcal5g41.3g0.5g2.7g
Rasvaton maito viro (Alma)74g24kcal2.5g3.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 173g595kcal17.7g121.3g2.1g6.1g
Ohrajauho 73g240kcal6.1g47.2g1.5g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1328g2333kcal81g427g23.2g28.8g
Valittu annoskoko664g1166kcal40.5g213.5g11.6g14.4g
Annoskoko puolitettuna332g583kcal20.3g106.8g5.8g7.2g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.2g1.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83369