Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g300g330kcal71.9g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Margariini 80% keskiarvo15g106kcal0g0g12g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g250g275kcal7.5g8g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1328g1475kcal161.4g25.6g83.4g3.4g
Valittu annoskoko664g737kcal80.7g12.8g41.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna332g369kcal40.4g6.4g20.9g0.9g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310486