Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 129g98kcal2.4g20g0.3g1.3g
Lanttu 20g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Porkkana 11g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Purjosipuli 8.5g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.5g7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Nakki,popsi grillinakki137g355kcal16.4g7.7g28.7g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1328g945kcal39.8g59.6g59.2g5.2g
Valittu annoskoko664g473kcal19.9g29.8g29.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna332g236kcal10g14.9g14.8g1.3g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754