Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g38g120kcal4.1g23.6g0.7g4.3g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)38g132kcal4.2g25.8g1.1g1.2g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g38g126kcal4.1g27.2g1.5g2.2g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g38g131kcal2.9g28.1g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1329g1257kcal30.6g209.4g35.2g15.4g
Valittu annoskoko665g629kcal15.3g104.7g17.6g7.7g
Annoskoko puolitettuna332g314kcal7.7g52.4g8.8g3.9g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126874