Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 169g129kcal3.2g26.2g0.3g1.7g
Bataatti, kuorittu 113g91kcal1.8g18.9g0.1g3.4g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 113g38kcal1.2g6.1g0.2g3.3g
Lihaliemikuutio Maggi8.2g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%38g41kcal1g1g3.7g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto38g105kcal7.1g0g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1329g854kcal30g105.6g28.8g16.8g
Valittu annoskoko664g427kcal15g52.8g14.4g8.4g
Annoskoko puolitettuna332g214kcal7.5g26.4g7.2g4.2g
Arvot/100g100g64kcal2.3g7.9g2.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149902