Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1289g981kcal24.2g199.8g2.6g12.9g
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Porkkana 105g34kcal0.7g5.8g0.2g2.7g
Purjosipuli 85g19kcal1.5g2g0.2g1.8g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala25g70kcal5g1.2g5g0g
Nakki,popsi grillinakki1369g3546kcal164.3g76.7g287.5g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 3497g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13280g9454kcal397.2g596.2g592.4g49.8g
Valittu annoskoko6640g4727kcal198.6g298.1g296.2g24.9g
Annoskoko puolitettuna3320g2364kcal99.3g149.1g148.1g12.5g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754