Kananpojan jauhelihapihvit

400g Kananpojan paistijauhelihaa
1 dl ruiskorppujauhoja
1 kananmuna
2 dl vettä
40 g punaista paprikaa
2 ml valkopippuria
2 ml suolaa
1 ml cajun maustetta
2 rkl juoksevaa beceliä

laita korppujauhot turpoamaan veteen 15 min.
pilko sillä välin paprika pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi, tarkista maku ja mausta halutessasi enemmän.

Paista pannulla kauniin ruskeaksi molemmin puolin :D
Tarjoa salaatin kera !

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia3200g4480kcal544g0g256g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras800g2136kcal68g409.6g8g107.2g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 320g94kcal3g14.4g1.3g6.1g
Valkopippuri 8g23kcal0.8g3.4g0.2g2.1g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 224g1627kcal0g0.6g183.7g0g
Kananmuna kuoreton 480g685kcal60g1.4g49.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13280g18087kcal1351.6g858.8g996.8g230.8g
Valittu annoskoko6640g9044kcal675.8g429.4g498.4g115.4g
Annoskoko puolitettuna3320g4522kcal337.9g214.7g249.2g57.7g
Arvot/100g100g136kcal10.2g6.5g7.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366376