Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 120g871kcal1.4g0.5g97.6g0g
Sipulikuutiot Apetit400g104kcal4.8g19.2g0.8g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g80g240kcal12.8g5.6g18.4g0g
Maustepippuri, annos 1g40g1.2kcal0g0g0.4g0g
Poronpaisti 4000g7283kcal1232.8g0g257.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13280g16998kcal2503.6g50.6g748.8g0g
Valittu annoskoko6640g8499kcal1251.8g25.3g374.4g0g
Annoskoko puolitettuna3320g4250kcal625.9g12.7g187.2g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368478