Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 160g173kcal12.6g26.1g1g3.4g
Sipuli 1600g484kcal20g76.8g3.2g27.2g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g1600g384kcal19.2g68.8g3.2g0g
Juustodippi, Pirkka 300g1200g1560kcal37.2g20.4g147.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras480g1680kcal62.4g336g7.2g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13280g13875kcal910.8g1056.2g644.4g90g
Valittu annoskoko6640g6937kcal455.4g528.1g322.2g45g
Annoskoko puolitettuna3320g3469kcal227.7g264.1g161.1g22.5g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54265