Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2400g433kcal13.4g60g9.6g16.8g
Oliiviöljy 168g1486kcal0g0g168g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Herne 1200g827kcal60.7g112.3g4.8g37.2g
Kuohukerma,valio,2dl1200g4080kcal24g36g420g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton120g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g900g2520kcal144g9g207g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13296g18877kcal490.2g456.8g1620.4g121g
Valittu annoskoko6648g9438kcal245.1g228.4g810.2g60.5g
Annoskoko puolitettuna3324g4719kcal122.6g114.2g405.1g30.3g
Arvot/100g100g142kcal3.7g3.4g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327